Trabucco Xsense FA 4000 (034-17-400)

Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

Termékleírás
Nagyszerű orsó;, elegá;ns formá;val, harmó;nikus –; barna, arany –; szí;nkombiná;ció;ban.
De nem csak a kü;lseje sugá;rozza a minősé;get, hanem a technikai kialakí;tá;sa is. Ilyen pé;ldá;ul a rozsdamentes acé;lbó;l ké;szü;lt hajtó;kar, a dupla vé;delemmel ellá;tott –; í;gy por é;s ví;zá;lló; –; golyó;scsapá;gyak. De ide tartozik a hajtó;műhö;z csavarmenettel kapcsoló;dó; hajtó;kar, mely holtjá;té;kmentes kapcsoló;dá;st biztosí;t.
Az orsó; egy nagyon kö;nnyű ugyanakkor merev fé;m há;zat kapott, melyben a főtengely megvezeté;se nagyon pontos, emiatt az orsó; nagyon hosszú; é;lettartamú;. Nagyon jó;l haszná;lható; pergető é;s bolonyai botokkal. Mivel a a dob belseje gumi borí;tá;st kapott, a fonott zsinó;r sem csú;szik meg a dobon.
A carbon é;s rozsdamentes fé;klamellá;kbó;l ö;sszeá;llí;tott fé;krendszer nagyon haté;kony é;s finom beá;llí;tá;st tesz lehetővé;, rá;adá;sul a fé;kezé;skor keletkezett hőt is gyorsan leadja í;gy a fé;k teljesí;tmé;nye á;llandó; mé;g a nagy igé;nybevé;tel eseté;n is.
Tulajdonsá;gai:

9 darab dupla vé;delemmel ellá;tott inox csapá;gy
rozsdamentes acé;lbó;l ké;szí;tett visszaforgá;sgá;tló;
inox főtengely é;s hajtó;mű
fé;m há;z
golyó;scsapá;ggyal szerelt alu dob belső gumiborí;tá;ssal, ami megakadá;lyozza a fonott zsinó;r megcsú;szá;sá;t a dobon
teljes por é;s ví;zvé;delemmel ellá;tott carbon-textil é;s fé;mlamellá;s elsőfé;kes rendszer
menetes rö;gzí;té;sű –; szá;llí;tá;shoz behajtható; –; cnc megmunká;lá;sú; hajtó;kar nagy mé;retű markolattal
nagy á;tmé;rőjű alu felkapó;kar csavarodá;sgá;tló; titá;nium bevonatú; zsinó;rvezető gö;rgővel
Áttétel(cm): 5,2:1(84)
Csapágyszám: 9+1
Dobkapacitás: 0,200-150 m
Fék teljesítmény: 10
Méret: 4000
Tömeg(gr): 310 g Így is ismerheti: Xsense FA 4000 034 17 400, XsenseFA400003417400, Xsense FA 4000 (034 17 400), XsenseFA4000034-17-400
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^