K-Karp Reaction XT 8000 (037-77-800)

K-Karp Reaction XT 8000 (037-77-800)

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!
Legutolsó ismert ár (2017. 02. 17.): 29 995 Ft

Amik még érdekelhetik

Termékleírás
Amikor nagyhalas horgá;szatra adjuk a fejü;nket annak remé;nyé;ban, hogy hogy meg tudjuk akasztani, ki tudjuk fá;rasztani é;letü;nk halá;t, nagyon sok szempontot kell szem előtt tartanunk.
Sok má;s mellett az egyik legfontosabb a tá;volsá;g ké;rdé;se. A legtö;bb kapitá;lis hal a parttó;l messsze, nagyon messze portyá;zik. Ezé;rt a szerelé;kü;nket nagy tá;volsá;gra kell eljuttatni é;s behordá;sra nincsen mindig lehetősé;g.
A nagy tá;volsá;gú; dobá;shoz megfelelő bot é;s orsó; szü;ksé;ges. Ez utó;bbinak tö;ké;letes vá;lasztá;s a K-Karp Reaction XT orsó;, amely minden porciká;já;ban sugá;rozza a tá;vdobó;, nagyhalas mivoltá;t.
A dob hosszú;ká;s, emiatt a nagy belső á;tmé;rő ellené;re tetemes mennyisé;gű zsinó;r tá;rolá;sá;ra alkalmas. Az enyhé;n kú;pos, nagy belső á;tmé;rőjé;nek é;s a viszonylag alacsony felső peremé;nek kö;szö;nhetően az orsó; kivá;ló;an alkalmas nagy tá;volsá;gú; dobá;sok elvé;gzé;sé;re.
Az orsó; sajá;tossá;ga egy speciá;lis –; ké;t kis karral ellá;tott - keret, ami a dob alsó; pereme é;s a rotor kö;zé; kerü;lt é;s a dobbal együ;tt mozog. Ennek feladata a zsinó;r dobró;l tö;rté;nő leesé;sekor keletkező gubancoló;dá;s megakadá;lyozá;sa.
A megfelelő erő á;tadá;sá;ná;l fontos szempont, hogy a hajtó;kar kellően erős é;s jó;l megmarkolható; legyen. Ezé;rt ezek voltak a fő szempontok a Reaction XT hajtó;karjá;nak tervezé;sekor é;s kivitelezé;sekor. Rá;adá;sul a hajtó;kar tervezé;skor figyelembe vetté;k a balanszí;rozá;s ké;rdé;sé;t is, í;gy a hajtó;kar forgatá;sa é;s - vele együ;tt - a rotor forgá;sa kö;zben is az orsó; mindvé;gig kiegyensú;lyozott marad.
Mivel tá;vdobó;, nagyhalas orsó;ró;l beszé;lü;nk, a bejuttatandó; szerelé;k tö;mege a szoká;sosná;l jó;val nagyobb is lehet. Emiatt a dobá;s kezdete egy ké;nyes pillanat, hiszen nagy tö;megnek adunk nagy lendü;letet, ami nagy energiá;t generá;l. Ekkor a legkellemetlenebb dolog ami tö;rté;nhet, hogy a felkapó;kar vé;letlenü;l leesik. Ilyenkor á;ltalá;ban bú;csú;t mondhatunk a szerelé;knek, de nem egy esetben aká;r bot tö;ré;s is bekö;vetkezhet. Arró;l má;r nem is szó;lunk, hogy az ó;lom milyen rö;ppá;lyá;t í;rva hol á;ll meg…;. Ezt a veszé;lyforrá;st felismerve az orsó; kapott egy biztonsá;gi rendszert (Safe Cast System), ami megakadá;lyozza, hogy a felkapó;kar vé;letlenü;l leessen. Ez a megoldá;s meggá;tolja, hogy a hajtó;kar forgatá;sá;val le tudjuk ejteni a felkapó;kart, ezt minden esetben ké;zzel kell megtenni. Ilyet meg nem csiná;l az ember vé;letlenü;l…;.
A tová;bbfejlesztett fé;krendszer tú;lmé;retes lamellá;kat kapott. Ez a nagyobb é;s pontosabbban á;llí;tható; fé;kerő mellett a tú;lmelegedé;st is sokkal jobban kezeli. A ká;ros kü;lső hatá;sok (ví;z(pá;ra), por) bejutá;sá;t gumitö;mí;té;s akadá;lyozza meg.
Az orsó; tulajdonsá;gai:

8 darab vé;delemmel ellá;tott hosszú; é;letű golyó;s csapá;gy
1 darab vé;delemmel ellá;tott hosszú; é;letű gö;rgős csapá;gy
HI-TECH X-TRA TOUGH grafit há;z
Ultrakö;nnyű tá;vdobó; dob alumí;niumbó;l, speciá;lis felső perem kialakí;tá;ssal a mé;g hosszabb dobá;soké;rt
Alu felkapó;kar csavarodá;s gá;tló; zsinó;rvezető gö;rgővel
Szennyeződé;stől vé;dett, finomá;llí;tá;sú; fé;krendszer tú;lmé;retes lamellá;kkal
Megerősí;tett főtengely rozsdamentes acé;lbó;l
Visszaforgá;sgá;tló;
Minősé;gi hajtá;slá;nc (Worm Shaft Gear)
Tö;ké;letes zsinó;rfekteté;s (Slow Oscillation System : elté;rő sebessé;gű dobelemelé;s é;s sü;llyeszté;s)
Felkapó;kar lecsapó;dá;s elleni vé;delme (Safe Cast System)
Erős, ugyanakkor kecses alumí;nium hajtó;kar, nagy gumi markolattal
Áttétel(cm): 4,7:1(97)
Csapágyszám: 8+1
Dobkapacitás: 0,350-380 m
Méret: 8000
Pótdob: -
Tömeg(gr): 550 g Így is ismerheti: Reaction XT 8000 037 77 800, ReactionXT800003777800, Reaction XT 8000 (037 77 800), ReactionXT8000037-77-800
Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^